Ajánlataink csoportoknak

Ha sokan játszanátok
Játékaink elsősorban pároknak, kisebb társaságoknak, családoknak készültek. De gondoltunk azokra is, akik nagyobb csapattal, akár egy egész osztállyal játszanának. Nekik készítettük el csapatban játszható verzióját két játékunknak.

- 12 éves kor felett ajánlott, akár felnőtteknek is csapatépítésre
- Csapatonként 2-6 fő az ideális
- A játékok hossza 60-120 perc között mozog, attól függően, milyen gyorsak a csapatok
- A séta hossza nagyjából 3 km
- A játékok díja 20.000 Ft / csapat. (A KATA törvény miatt csak magámszemély részére tudunk számlát kiállítani, cégeknek NEM)

A vásárlás menete: Bankkártyás vásárlás esetén a fizetés után válasz-emailben kapják meg a játék indításához szükséges információkat. Átutalásos fizetéshez kérjük töltsék ki a lenti űrlapot!

A Városligetben maximum 6 csapat tud játszani egy cél érdekében. Segítsetek egy amerikai detektívnek feltörni egy kódot!

Közös a kezdés, és a végállomás, sőt egyszer még játék közben is összedughatja a fejét az egész csoport, hogy együtt oldjanak meg egy rejtvényt. 

A kezdőpont a Hősök tere, a vége pedig a botanikus kert.

A Margitszigeten 4 csapat tud játszani egyszerre.

A feladatok, és az útvonal ugyanaz, de a sorrendet megkevertük. A végső cél egy jelszó megszerzése, de minden csapat csak egy kis darabot talál meg belőle. Így mindenkire szükség van!

A Víztorony lábától indul a játék, és oda is tér vissza minden csapat.

A Pál utcai fiúk egy olyan regény, amit nem lehet nem szeretni. Boka, Geréb, Áts Feri és Nemecsek örömei és bánatai ugyanúgy átélhetők még a mai gyerekeknek is. A regény értékéhez azon túl, hogy egy remekül megírt történet, még hozzátesz az is, hogy Budapest is ugyanolyan értékű szereplője a történetnek. Élő benne a város, és a belvárosi adottságok miatt abban a szerencsében van részünk, hogy a regény helyszínei a mai napig a város szerves részei.

A sétán közösen meglátogatjuk ezeket a helyszíneket, fotót készíthetünk a golyózók szobránál, felidézzük a Grund hangulatát, megborzongunk a Füvészkert tavánál, tüsszentünk a tubákosnál, és végül golyózunk a Múzeumkertben.

A Füvészkertből indulunk, majd a kis apró házak közül megérkezünk a modern Corvin sétányra, ahol a Grund nevű szórakozóhely farakásainál játszunk. Ezután meglátogatjuk a Pál utcát, a Gimnáziumot és végül a Múzeum kert új nosztalgia játszóterén fejezzük be az utat.

A séta közben igyekeztünk a megfelelő arányban keverni az információt és a játékot, hogy emlékezetes legyen, és méltó Molnár Ferenc csodálatos művéhez.

A sétát vezeti: Kaposi Ildikó gyermek- és ifjúsági irodalmi szakember, művészet- és meseterapeuta.

A séta díja: 2 300 Ft/fő, mely tartalmazza a belépőjegy árát a Füvészkertbe.

Amennyiben érdekli a séta, vegye fel velünk a kapcsolatot a gameofcityhun@gmail.com e-mail címen, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Várjuk érdeklődését csoportos kalandjainkról!