Game of City

kincsvadászat, közös élmények, gyönyörű helyszínek

Rejtélyek, izgalmas és változatos feladványok, és egy kevés kultúra.

Ezt kínálja a Game of City. Egy közös társasági élményt, mely remek kikapcsolódás lehet a családdal vagy barátokkal. Kiváló ajándék is lehet!

Milyen fűszereket használunk a Game of City küldetésekhez?

01

Érdekes feladatok

Az ember ösztönösen szeret kutatni, rejtvények végére járni. Változatos feladataink fenntartják a figyelmet és motiválóak.

02

Egy csepp kultúra

A város legszebb helyszínei, egy kicsit másképpen. Játékaink után más szemmel nézed majd az ismerős helyeket.

03

egyszerű kezelés

A játékok webes alapúak, nem kell applikációt letölteni, és bármikor, önállóan játszhatók!

Páros nyomozás

A játék már önmagában is segít jobban megismerni a másikat, de mi ezen is csavartunk egyet! A kincskereső feladatok mellé olyan kérdéseket párosítottunk, ami elárulja, milyennek látod a párod. A játék a gyönyörű Városligetben vár Titeket.

Titkos küldetés a Belvárosban

Egy értékes műtárgyat akarnak ellopni a híres Metropolitan Múzeumból New Yorkban. A tárgy Magyarországról származik, így csak innen lehet megakadályozni a lopást. Segítsetek! A játékban Budapest legszebb, és legismertebb nevezetességeit fogjátok végigjárni, és mindenhol megtudtok majd valami érdekességet a város múltjáról! (Ez a játékunk angol nyelven is elérhető, görgess lejjebb)

Klasszikus alapjátékaink

Városligeti nyomozás

A Hősök terétől kövesd a nyomokat, melyek során bebarangolhatod a Liget múltját. Az út során rejtvények bukkannak fel, melyek megfejtésre várnak. Egy kellemes séta közben fedezd fel a Városliget ismeretlen titkait!

Margitszigeti nyomozás

A Zenélő kúttól indul a séta a mindig csodás Margitszigeten. A feladatod egy jelszó megtalálása, melyhez rejtvények során vezet az út. Élvezd a sziget egyedi hangulatát, és ismerd meg titkait, a csodás nyomozás segítségével!

A Budai Vár titkai

Egy olasz varázsló a Budai Várban rejtett el egy varázsigét. Járd végig a rejtvényekkel teli ösvényt a misztikus hangulatú várnegyedben! A romantikus helyszínen számos kultúrtörténeti csemege és különleges feladat vár!

Vásárolj játékos nyomozást ajándékba!

Ajándékozz élményt!

A közös élmények maradnak igazán a mieink, ezért egy Game of City játék szuper ajándék akár egy egész családnak, vagy a párodnak, rokonaidnak!

Csak kattints a MEGVESZEM AJÁNDÉKBA gombra!

A vásárlás után egy ajándékkupont tudsz majd letölteni, melyet kinyomtatva kész is vagy!

Ha nem tudsz választani, semmi gond, nem kell egy játékkal beérned!

Készültünk akciós csomagokkal az ünnepi időszakra.

Az ajándék kuponok 2024. augusztus 31-éig használhatók fel!

Secret mission in Budapest

Come with us to a fictional Budapest, where you will help a secret agent. During the game, you'll also discover the hidden beauties of this old yet also a modern city.

Csillagok kertje

Önismereti séta a meseterápia eszközeivel. A link segítségével egy webes alapú önvezető sétához jutsz, mellyel végigjárhatod egy mese fiktív helyszíneit a Városligetben. A séta közben kapsz egy mesét, és ezzel kapcsolatban önismereti kérdéseket. A mesék számtalan igazságot tartalmaznak a belső lelki útjainkról. Ebbe a belső útba enged bepillantást ez a séta. Végigjárhatod egyedül, vagy társasággal, ahogy neked kényelmesebb. Ha többen mentek, akkor is elég egyszer megvásárolni a terméket.

Tégy próbára bennünket és magadat is!

Próbáld ki városi nyomozásunkat! Játszd végig ingyenes mini játékunkat Budapesten, a VI. kerületben, az Oktogonnál! Segíts egy híres nyomozónak, hogy hol és mikor kell találkoznia az informátorával.

Megéri játszani, hiszen a játék végén egy kedvezménykupon vár!

Hogyan is kell játszani?

Az ember ösztönösen szeret kutatni, keresni, megoldásokat találni.

A városi nyomozás egy olyan lehetőséget kínál, ahol a detektívek bőrébe bújhattok, és önállóan eredhettek a titok nyomába. Nem kell időpontot foglalni, másokhoz alkalmazkodni, belevághattok hétköznap délelőtt, vagy hajnali kettőkor is. Szükségetek lesz egy okostelefonra internetkapcsolattal, kényelmes cipőre, és vállalkozó szellemre.

A városi nyomozásokat úgy alakítottuk ki, hogy a képzelet, és a valóság keveredjen. Legyen benne kaland, izgalom, és egy csipetnyi kultúrtörténet. Játszható egyedül is, de kifejezetten jó családi móka lehet végigsétálni a rejtvényekkel teli utat. Ajánljuk még pároknak, különleges randi lehet összehajolni egy telefon felett, és közösen gondolkodni a feladványokon. Ha csupán egy kalandos városi sétára vágysz,  akkor is érdemes bennünket választani.

A vásárlás után a rendszer a megrendelő levélben küldi a egy linket amivel indul a játék. Ha nem kapsz visszaigazolást, ellenőrizd a spam mappát is!

2022. szeptember 1-től csak magánszemélyeknek értékesítjük játékainkat.

Pillanatképek játékosainkról és a helyszínekről

Blogbejegyzéseinkből

Gyakran Ismételt Kérdések

Tulajdonképpen mindenkinek, aki szereti a rejtvényeket. Ha szereted a szabadulószobákat, akkor ez is tetszeni fog.

A városi sétához egy mobilinternettel rendelkező  okostelefon és egy pár kényelmes cipő 🙂

A nyomozást iskolás kortól javasoljuk, kisebbeknek szülői segítséggel, 10-12 éves kortól már akár önállóan is játszható.

Bankkártyával lehet fizetni, ezután emailben küldjük a hozzáférést a játékhoz, amit 3 hónapig lehet felhasználni.

A játékban minden feladatnál kétszintű segítség található. Az egyik egy rávezetés, a másik maga a megoldás.

Függ a nyomozás nehézségétől, a csapat összetételétől, de átlagosan 1-2 óra az időtartama.

Játékosaink visszajelzései

Olyan helyeket ismertem meg, ahol még sosem jártam, és csomó újat tudtam meg az ismert helyekről. Köszönjük az élményt!
Ágnes, 56 éves
A kisunokáimmal jártuk végig Vendel manó útját. Gratulálok a történet megalkotójának, én is és az unokáim is nagyon élveztük a kalandot!
Erzsébet, 68 éves
Nagy kár, hogy Miskolcon nincs ilyen játék, minden pillanatát nagyon élveztük, jó móka volt!
Péter, 39 éves